Karstulan kansainvälinen ampumaviikko/Karstula International Shootingweek 2021

Ampumaviikko on peruttu/Shootingweek is cancelled

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että johtuen vallitsevasta koronatilanteesta, perumme tämänkin vuoden ampumaviikko-tapahtuman, eli tänä vuonna ei järjestetä Karstulan 56. kansainvälistä ampumaviikkoa. Elämme toivossa, että voisimme kutsua teidät ampumaviikolle vuonna 2022, jonka tarkempi ajankohta on 1.-8.7.2022. #pysykääterveinä

Due to this difficult situation with COVID-19 -virus, we have to unfortunately cancel also our 56th international shootingweek. So there will not be shootingweek this year either. At the same time, we want to keep positive minds and hopefully we’ll be able to invite you to Karstula 57th shootingweek on 1st July-8th July 2022. Let’s keep our fingers crossed! #stayhealthy