Tervetuloa 56. ampumaviikolle 1.-8.7.2023/Welcome to the 56th Shootingweek on 1st-8th July 2023

Karstulan kansainvälinen ampumaviikko järjestetään 56:nnen kerran tulevana kesänä. Viikon ajankohta on 1.-8.7.2023. Ampumaviikon lajit ja sarjat pysyvät suurin piirtein samoina kuin viime vuonna. Ainoastaan Y75-sarja on poistettu kilpailusarjoista. Edelleen pätee sääntö, että sarjoja voidaan yhdistellä, mikäli jossain sarjassa ei ole tarpeeksi osallistujia.

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki ampumaviikolle aikaisemmin osallistuneet sekä uudet osallistujat, tutustumaan tapahtumaamme. Ampumaviikko tapahtumana soveltuu hyvin vaikkapa harjoitteluleiriksi, kaiken ikäisille. Harjoitusten lomassa pääsee osallistumaan myös itse kilpailuun.

Lämpimästi tervetuloa Karstulaan! Katso viimeisin kilpailuohjelma sivu 1 ja sivu 2.

* * * * * * *

Karstula International Shooting Week will be held for the 56th time next summer. The time of the week is 1st-8th July 2023. The events and classes of the shooting week remain roughly the same. Only the 75-year-old category has been removed from the competition series. The rule still applies that classes can be combined if there are not enough participants in a class.

We warmly welcome all those who have previously participated in the shooting week, as well as new participants, to get to know our event. The shooting week as an event is well suited, for example, as a training camp, for all ages. During the practice break, you can also participate in the competition itself.

Welcome to Karstula! See competition invitation page 1 and page 2.