Nuorten SM-pistoolikisat ja Elokisa Karstulassa 1.-2.8.2020

Karstulan seudun Metsästys- ja Ampumaseura ry sai järjestettäväkseen nuorten 25m ja 50m pistoolilajien SM-kisat. Kisat järjestetään yhteistyössä SAL:n pistoolijaoston kanssa. Kilpailu pidetään Karstulan ampumaradalla, osoitteessa Päällinjärventie 22, elokuun alussa 1.-2.8.2020. SM-kisojen yhteydessä ammutaan avoin alueellinen kilpailu, Elokisa, samoissa lajeissa.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista ja kisajärjestelyistä löydät SALin sivuilla julkaistuista kilpailukutsuista.

Kilpailukutsu nuorten pistoolin SM-kisoihin
Kilpailukutsu avoimeen alueelliseen kilpailuun, Elokisa

Voit tutustua rata-alueeseen tästä. Löydät meidät myös Facebookista.

Pyydämme huomioimaan, että järjestäjä varaa mahdollisuuden rajoittaa Elokisan osanottajamäärä yhtäaikaa ammuttavien nuorten sarjojen SM-kilpailujen vuoksi.

Toivomme myös, että molempiin kilpailuihin ilmoittauduttaisiin ja maksettaisiin osanottajamaksu mahdollisuuksien mukaan ennakkoon. Tämä helpottaa huomattavasti järjestäjän ennakkovalmisteluja kilpailun osalta ja sujuvoittaa käytännön työtä kisapaikalla. Kiitämme jo etukäteen huomaavaisuudestanne.

Lämpimästi tervetuloa kisaamaan Karstulaan!