KarMAS 60-vuotta 2018/KarMAS 60-years 2018

Karstulan seudun Metsästys- ja Ampumaseura täyttää tänä vuonna 60-vuotta. Vuonna 1958 perustettu seura on järjestänyt jo 53 vuoden ajan Karstulan kansainvälistä ampumaviikko -tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään talkoovoimin ja on harvinaista, että talkooväellä edelleen saadaan viikon mittainen tapahtuma järjestettyä.

KarMAS juhlistaa vuosipäiväänsä – kuinkas muutenkaan – kuin yhdessä lukuisten ammunnanharrastajaystäviensä kanssa Karstulan 53. kansainvälisen ampumaviikon yhteydessä. Luvassa on ainakin kahvitustilaisuus kaikille ampumaviikolla vieraileville.

Lämpimästi tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ampumaviikon kävijät tilaisuuteemme. Mahdollisista muista juhlallisuuksista ilmoittelemme niiden hahmotuttua.

 

KarMAS is celebrating its 60th anniversary this year. KarMAS was founded in 1958 and has for 53 years organized Karstula international shootingweek in Karstula. It is rare that one week long happening can be organized totally by voluntary workers. It is also the only way to organize it and make it happen.

KarMAS is celebrating its anniversary – naturally – during the 53rd shooting week, with all shooter friends that it has got during the years. We offer everyone who visits our competition at least some coffee and cake and we’ll let you know if some extra festivals will be organized.

Warmly welcome our old and new shooter friends from all over the world to the shootingweek!